Skip to main content

"Coachen is stil (laten) staan om doelbewust verder te gaan"

Teamcoaching

Laat jouw team optimaal samenwerken en een waardevolle bijdrage leveren aan de visie en missie van de organisatie en haar doelstellingen.

Door allerlei in-en/of externe ontwikkelingen kan het wenselijk zijn om tijdelijk een team te laten ondersteunen bij het ontwikkelproces door een teamcoach. KREADO ontsluit en verbindt via teamcoaching het potentieel binnen een team.

Teamcoaching kan ook ingezet worden om teams uit oud, ineffectief gedrag te lokken en ruimte te scheppen voor nieuw effectief gedrag. Het maakt waarden en ongeschreven regels zichtbaar, stimuleert het teambewustzijn en de focus op het gezamenlijk behalen van doelen. 

Benieuwd naar de aanpak van KREADO? Bel of mail

Loopbaancoaching

Wil je nog beter functioneren in je werk? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ontdek jouw mogelijkheden!

Coaching binnen de werksetting is erop gericht je als medewerker te begeleiden in het verder ontwikkelen van competenties en/of nieuw gedrag. 

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan kan coaching je helpen om een helder beeld van jouw persoonlijkheidssterkten en talenten, valkuilen en waarden te krijgen. Zo ook wat je ten diepste motiveert en welke werkomgeving het beste bij je past. Op deze manier krijg je zicht op jouw mogelijkheden binnen de organisatie en in de arbeidsmarkt. 

Afhankelijk van jouw vraag ga je aan de slag met verschillende opdrachten in combinatie met individuele coachgesprekken. 

Persoonlijke coaching

Als een vis in het water, zo voelt iemand zich die zijn tijd vult met dingen die bij hem of haar passen. Is het tijd voor een verandering, maar weet je niet hoe hieraan vorm te geven?

Persoonlijke coaching is voor mensen die meer zicht willen krijgen in wat ze in zich hebben, die gewoon meer uit het leven willen halen of tegen een probleem aanlopen en niet weten hoe hier "handen en voeten" aan te geven. 

Ontdek hoe je door coaching jouw leven actief en creatief kunt vormgeven. Leer wat je nodig hebt om te komen tot de gewenste actie of gedragsverandering. Je wordt met coaching begeleid in het nemen van stappen en je leert vanuit kracht en kwaliteiten optimaal te functioneren. 

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.