• Hdr Coaching

"Coachen is stil (laten) staan om doelbewust verder te gaan"

Teamcoaching

Laat uw team optimaal samenwerken en een waardevolle bijdrage leveren aan de visie en missie van de organisatie en haar doelstellingen.

Door allerlei in-en/of externe ontwikkelingen kan het wenselijk zijn om tijdelijk een team te laten ondersteunen bij het ontwikkelproces door een teamcoach. KREADO ontsluit en verbindt via teamcoaching het potentieel binnen een team.

Teamcoaching kan ook ingezet worden om teams uit oud, ineffectief gedrag te lokken en ruimte te scheppen voor nieuw effectief gedrag. Het maakt waarden en ongeschreven regels zichtbaar, stimuleert het teambewustzijn en de foces op het gezamenlijk behalen van doelen. 

Benieuwd naar de aanpak van KREADO? Bel of mail

(Loopbaan) coaching

Wilt u nog beter functioneren in uw werk? Of bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Ontdek uw mogelijkheden!

Coaching binnen de werksetting is erop gericht u als medewerker te begeleiden in het verder ontwikkelen van competenties en/of nieuw gedrag. 

Als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging dan kan coaching u helpen om een helder beeld van uw persoonlijkheidssterkten en talenten, valkuilen en waarden te krijgen en wat u ten diepste motiveert wen welke werkomgeving het beste bij u past. Op deze manier krijgt u zicht op uw mogelijkheden binnen de organisatie en in de arbeidsmarkt. 

Afhankelijk van uw vraag gaat u aan de slag met verschillende opdrachten in combinatie met individuele coachgesprekken. 

Persoonlijke coaching

Als een vis in het water, zo voelt iemand zich die zijn tijd vult met dingen die bij hem of haar passen. Is het tijd voor een verandering, maar weet u niet hoe hieraan vorm te geven?

Persoonlijke coaching is voor mensen die meer zicht willen krijgen in wat ze in zich hebben, die gewoon meer uit het leven willen halen of tegen een probleem aanlopen en niet weten hoe hier "handen en voeten" aan te geven. 

Ontdek hoe u door coaching uw leven actief en creatief kunt vormgeven. Leer wat u nodig hebt om te komen tot de gewenste actie of gedragsverandering. U wordt met coaching begeleid in het nemen van stappen en u leert vanuit kracht en kwaliteiten optimaal te functioneren. 

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.